Slovenija > Črna kronika
234 ogledov

Motiv za umor neuresničena ljubezen

Zlatoličje Žurnal24 main
24-letno dekle je 31-moški umoril naklepno, na grozovit in zahrbten način. Zaradi neuslišane ljubezni ga je vodilo maščevanje in sovraštvo do žrtve.

Motiv za petkov umor 24-letnega dekleta v Zlatoličju, je v osumljenčevem enostranskem ljubezenskem odnosu in posledičnem sovraštvu in maščevanju do žrtve, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Maribor.

Dekle z Apač je v noči iz 18. na 19. junij v gostinskem lokalu v  Zlatoličju do smrti zabodel 31letni moški iz Brunšvika na Dravskem polju. Truplo je našel lastnik gostinskega lokala.

"Kriminalisti  so  v  predkazenskem postopku utemeljili sum, da je 31-letnik moril  naklepno,  na  grozovit  in  zahrbten  način,  saj  je žrtev utrpela številne  vbodne  rane v predelu prsnega koša spredaj in zadaj in v predelu trebuha,  zaradi  česar  je  na  kraju umrla," je sporočil Miran Šadl, predstavnik za odnose z javnosmi iz PU Maribor.

Preiskovalna sodnica je včeraj zoper osumljenca odredila pripor. Grozi mu najmanj 15 let zapora.

Na območju Policijske uprave Maribor to prvi umor letos. Obravnavali pa so štiri poskuse umora, ubojev in poskusov ubojev pa ne.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 4
  • puksicd 23:49 22.junij 2015.

    Pa tebe, ker pišeš take neumnosti ... in tvoje starše, ker so te zafuralli.

  • markus 20:39 22.junij 2015.

    Za take primere bi morala biti smrtna kazen, ki bi jo izvršili kar najbližji sorodniki žrtve. Pri vseh ženskah na svetu, se je ta psiho tako nalepil na to ubogo pokojno dekle, da jo je zverinsko ubil. Ne ...prikaži več vem, kaj mislite ostali, ampak jaz mislim, da je pri takih primerkih moških zatajila tudi vzgoja doma. Starši očitno takih ljudi ne pripravijo na to, da v življenju kdaj pride tudi zavrnitev, da ne moremo biti vsem všečni. Mar bi si raje, če je bil potreben (oprostite izrazu) najel dekle na klic, kot pa da se je lotil takega grozodejstva. Pri 31-ih letih (videti je še starejši) bi lahko že vedel, da na silo pri ženski ne gre. Groza. Sožalje vsem bližnjim. :(

  • Ronald Reagan 20:25 22.junij 2015.

    Samo 15 let ???Zapret tudi očeta in mater ker sta tako blesavo revo vzgojila...