Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Motorist preživel trčenje z avtobusom

(Foto: Youtube)
1/2
Žurnal24 main
Britanski motorist je imel pri trčenju z avtobusom izjemno srečo. Preživel je namreč trčenje z manjšim avtobusom, ki se je prevrnil ravno v trenutku, ko je pripeljal mimo.

Nesreča se je pred nekaj dnevi zgodila v indijski pokrajini Kašmir, ko je 47-letni britanski motorist Rutherford peljal motor in trčenje z manjšim avtobusom posnel s svojo kamero.

"Nesreče se ne spomnim. Za okoli deset minut sem padel v nezavest. Šele ko sem prišel domov in videl posnetek, sem se zavedel, kaj se je zgodilo. Moj motor se je ustavil pod prvimi kolesi avtobusa. V zadnji sekundi se mi je uspelo izogniti najhujšemu," je za spletno stran The Northern Echo dejal Rutherford.

Videoposnetek trčenja (vir: Youtube) si oglejte v zavihku VIDEO.

Motorist je v nesreči utrpel zlom kosti na nogi in nekaj prask. Rutherford ob tem še pravi, da če pred njim ne bi bilo avtomobila, bi po trčenju zagotovo zletel čez most in verjetnost preživetja bi bila zelo majhna.

"Imam velikansko srečo. Nikoli ne veš, kaj te čaka za naslednjim ovinkom," še pravi motorist.

Britanec se je sicer skupaj z dvajsetimi motoristi odpravil na pot okoli sveta. Dan pred nesrečo je skupina želela prečkati prelaz Rohtang med Manalijem in Keylongom, a je bila cesta zaradi močnega deževja in poplav zaprta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.