Slovenija > Črna kronika
81 ogledov

Motorista zbil pod vplivom drog

ljubljana 29.12.09, nesreca, tbilisijska ulica, policija, foto: anze petkovsek Anže Petkovšek
Devetindvajsetletniku, ki je v ponedeljek na Šmartinski cesti povzročil prometno nesrečo s smrtnim izidom, je policija že pred tem odvzela vozniško dovoljenje in vozilo.

Policisti so v torek popoldne odvzeli prostost 29-letniku in 25-letnici, ki sta bila v avtomobilu, ki je v ponedeljek povzročil prometno nesrečo na Šmartinski cesti v Ljubljani, v kateri je motorist zaradi posledic trka umrl že na kraju nesreče, so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.  

Kupila pregrinjalo in prekrila avto

Policisti so v preiskavi ugotovili, da sta bila v vozilu oba, vozil pa je moški. Po nesreči sta se s kraja odpeljala in na enem izmed parkirnih prostorov v Ljubljani pustila poškodovan avto; v trgovini sta kupila pregrinjalo za vozilo, ga z njim prekrila in tako zakrila poškodbe.

Policija je osumljenega že obravnavala za prometne prekrške, zaradi katerih mu je prenehalo veljati vozniško dovoljenje, prav tako pa so mu iz istih razlogov že odvzeli vozilo, ki ga je upravljal med prekrškom. "Dosedanje preiskave kažejo na to, da je osumljeni v času prometne nesreče vozil tudi pod vplivom prepovedanih drog," so sporočili s PU Ljubljana in dodali, da je bil zaradi suma nevarne vožnje in opustitve pomoči poškodovanemu v prometni nesreči priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. Sovoznici so prostost odvzeli le za čas, da policija zbere obvestila; oba sicer neprijavljena stanujeta v Ljubljani.

Komentarjev 4
  • tabaluga 23:46 22.avgust 2013.

    kako lahko tako obsojate,medtem ko sploh ne veste kako se je vse zgodilo?vsi vemo kok mediji napihujejo stvari!fant sploh ni vozil pod vplivom drog!!!!!!!!kar je bilo dokazano z strani policije, ki je morala zanj odrediti strokovni pregled, in ta je ...prikaži več pokazal da je vozil trezen!!!!!!tudi tega vozila mu niso nikoli zaplenili!!!!!!!!!!!!!!!!raje se vprašajte s kakšno hitrostjo je vozil motorist!!!!!!!!!!!!!!

  • Žurnalček 22:35 12.julij 2013.

    Zdaj ga pa zopet spustite na prostost, da bosta spet hodila mal na izlete in z tistim avtom , ki mu ga boste zopet odvzeli. Krivica za tole nesrečo , gre vsaj polovico pripisati tožilstvu in policiji. Prepričan sem tudi ...prikaži več , da je policija že dobivala tel. obvestila , da đanki še naprej veselo vozi brez dovljenja. Na kakšen način in s katero pravico lahko nekdo sploh registrira os. avtomobil , če pa ga zaradi neimetja izpita sploh ne SME voziti niti bi ga smel imeti . Se pravi da jaz lahko kupim puško , brez registracije in dovoljena UE. Puška -avto , oboja sta smrtno nevarna , ni razlike..

  • rokson 12:39 12.julij 2013.

    drhal džankurska