Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Motoristka s sopotnico izsilila prednost

nesreča motor avto pug Celje
Na cesti Ljubljana–Kočevje je popoldne prišlo do prometne nesreče, v kateri so bili udeleženi motorno kolo in dve vozili. Zaradi izsiljevanja sta dve motoristki končali v bolnišnici.

Kot je za Žurnal24 pojasnila tiskovna predstavnica PU Ljubljana Maja Ciperle Adlešič, se je nesreča zgodila v kraju Žlebič nekaj pred 15. uro.

Po dosedanjih ugotovitvah je 51-letna voznica motornega kolesa kawasaki vozila po lokalni cesti iz smeri Sodražice do križišča z glavno cesto Ribnica–Ljubljana v naselju Žlebič. Na glavno cesto je zapeljala v trenutku, ko je iz smeri Ortneka proti Ribnici pripeljal 26-letni voznik VW golfa, ki je za seboj vlekel še enega okvarjenega VW golfa, za volanom katerega je sedel 19-letnik.

Enainpetdesetletnica je trčila v prvo vozilo, nato pa skupaj s 24-letno sopotnico padla po vozišču.

Reševalci so voznico motorja in njeno sopotnico odpeljali v ljubljanski klinični center, po prvih podatkih pa njune poškodbe niso smrtno nevarne. V nesreči je nastalo za okoli pet tisoč evrov škode.

Zaradi odstranjevanja posledic nesreče in ogleda kraja dogodka je bila cesta več kot dve uri zaprta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.