Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Moža razkosala in ga želela skuhati

Razočarana ljubimka ali žrtev poskusa posilstva? Orožje je bil nož. (Foto: Istoc Žurnal24 main
Pakistanska policija je prijela žensko, ki je umorila moža, ga razkosala in ga želela skuhati. Razlog: Dotakniti se je želel njene hčerke.

Pakistanka policija je aretirala 32-letno Zinab Bibi zaradi umora svojega moža. Zinab je dejanje priznala in dejala, da ga ne obžaluje. „Ubila sem ga, preden si je drznil dotakniti mojo hčer,“ je povedala 32-letnica.

Kot je povedala, naj bi mož želel zlorabljati njeno 18-letno hčerko iz prvega zakona. Zato je pravico vzela v svoje roke. Še preden jo je fizično napadel, ga je umorila. Po dejanju ga je razkosala in razmišljala o tem kako se naj znebi trupla. Odločila se je, da ga razkosa in skuha, saj bi se deli telesa tako zmanjšali in bi jih lahko lažje zapakirala v manjše vrečke, piše CNN.

Prostost so odvzeli tudi njenemu 22-letnemu nečaku Zahiru Ahmedu, ki naj bi ji pri dejanju pomagal. Policija ju je skupaj zasačila pri rezanju trupla.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.