Slovenija > Črna kronika
1 ogledov

Možje v modrem vrgli fetus v stranišče

Motel, kjer se je zgodila tragedija. Žurnal24 main
Policisti v ameriški zvezni državi Arizona so dobili nujen klic, naj priskočijo na pomoč ženski, ki ima prezgodnje popadke. Ženska je splavila, eden izmed policistov pa je plod vrgel v stranišče.
Allen Coleman je iz motela poklical na 911, ker je njegovo dekle Raenn Bell v tretjem mesecu nosečnosti dobilo popadke. Ko je policist prišel v motel, je bilo že prepozno; ženska je splavila. Na pomoč je poklical še štiri policiste in celo gasilce ter reševalce, ki so Bellovo odpeljali v bolnišnico.
Šele nato se je policistom porodilo vprašanje, kaj naj naredijo s plodom.

V stranišče

Po pravilih bi morali plod odpeljati v bolnišnico, a policisti so se odločili za drugo pot. Vrgli so ga v stranišče.

Vseh pet policistov je zato do nadaljnega suspendiranih. "Policist v nobenem primeru ne bi smel ravnati tako, kot je. Plod bi bil lahko dokaz kriminalnega dejanja," je dogodek komentiral narednik Ed Wessing.

Preprodaja drog?
Pri partnerju Bellove Allenu Colemanu so policisti našli drogo, zato so ga aretirali. "Ne vemo, zakaj je prišlo do splava. Morda je bil rezultat uživanja drog ali pa kakšnega drugega kriminalnega dejanja," pravi narednik Wessing. Zato bi bilo še posebej pomembno, da bi policisti fetus odpeljali v bolnišnico, kjer bi analize pokazale vzrok za splav.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.