Slovenija > Črna kronika
40 ogledov

Mrtev na kraju nesreče

V prometni nesreči je 31-letni motorist utrpel lažje telesne poškodbe, sopotnica Žurnal24 main
V Rogaški Slatini je popoldne prišlo do prometne nesreče s smrtnim izidom, v katero sta bila vpletena osebno vozilo in motorist.

Popoldne okrog pol šeste ure je na Prvomajski ulici v Rogaški Slatini v prometni nesreči umrla ena oseba, ki je poškodbam podlegla že na kraju trčenja. Še ena oseba pa je bila lažje poškodovana, so zapisali na spletni strani Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje

V nesreči so posredovali reševalci iz Šmarja pri Jelšah in gasilci poklicnega gasilskega društva Steklarna iz Rogaške Slatine, ki so zavarovali kraj trčenja. Vzrok nesreče pristojne službe še ugotavljajo.

Nesreče tudi v Destrniku, Kopru in Celju

Okrog 17. ure je počilo tudi v naselju Placar v občini Destrnik, kjer sta trčili dve osebni vozili. Pet poškodovancev so prepeljali v Splošno bolnišnico Ptuj.

Malce po 15. uri sta se zgodili še nesreči v Kopru, kjer so eno poškodovano osebo prepeljali v izolsko bolnišnico; in v Celju, kjer so v lokalni bolnišnici oskrbeli dva poškodovanca.

Promet poteka izmenično enosmerno tudi zaradi prometne nesreče na glavni cesti Postojna-Pivka, pri Selcah. Tam je voznik zapeljal s cestišča in se prevrnil. Enega udeleženca je oskrbela ekipa Nujne medicinske pomoči Postojna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.