Slovenija > Črna kronika
8049 ogledov

Na avto padla skala, dva mrtva

prometna nesreča Brezno PGD Radlje ob Dravi
Skala se je prikotalila na cesto in pod seboj pokopala vozilo.

V kraju Brezno v občini Podvelka se je okoli 16.30 na vozilo prikotalila večja skala in pod seboj pokopala dve osebi, ki sta bili v njem. Obe sta na kraju nesreče podlegli poškodbam, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Voznik je vozil osebno vozilo iz smeri Maribora proti Radljam ob Dravi. V naselju Brezno se je na njegovo vozilo prikotalila skala. Po prvih podatkih policije je velika približno 1,5 metra. Vozilo je odbilo v drsno ograjo, 80-letni voznik in njegova 76-letna sopotnica sta ostala ukleščena v vozilu in sta na kraju umrla. Oba sta z območja Raven na Koroškem, so sporočili celjski policisti.

Po nesreči je v skalo trčil 23-letni voznik, ki je prav tako pripeljal iz smeri Maribora. Podatkov o morebitnih poškodbah policisti še nimajo.

Po podatkih prometno-informacijskega centra je odsek regionalne ceste Dravograd-Maribor, od Hidroelektrarne Vuhred do Brezna do nadaljnjega zaprt za ves promet zaradi nevarnosti padanja skal s pobočja. Obvoz je urejen in ustrezno označen. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.