Slovenija > Črna kronika
72 ogledov

Na avtobusu posilil študentko

V petek popoldan je mladoletnik v središču hrvaškega mesta Vinkovci posilil 11-l Žurnal24 main
Preiskava zoper 38-letnega državljana Bosne in Hercegovine, ki so ga zaradi za zdaj še domnevnega posilstva kriminalisti prijeli že prejšnji teden, preiskovalni sodnik je zanj odredil pripor. Na nadalnje odločitve pristojnih čaka v koprskem priporu.

Voznik slovenskega prevoznika naj bi med vožnjo od Sesljana proti Trstu posilil 24-letno študentko iz Velike Britanije, ki živi v Trstu, poročajo Primorske novice. Tržaški Il Piccolo je včeraj objavil zgodbo študentke, ki se je v noči na soboto, 21. maja, vračala z zabave v Sesljanu. Zaradi slabega počutja je zabavo zapustila pred svojimi prijatelji; enega od voznikov avtobusov, ki v Sesljanu čakajo potnike, naj bi vprašala, če jo pelje v Trst. Šlo naj bi za avtobus novogoriškega avtobusnega prevoznika.

Voznik je v vožnjo privolil, študentka je na avtobusu zaspala. Ko se je zbudila, je ugotovila, da avtobus stoji, vendar ne tam, kamor je bila namenjena. Voznik naj bi jo večkrat posilil, nato pa jo spustil na Trgu Oberdan, kjer je sedla v taksi in se odpeljala domov.

Naslednji dan je dogodek prijavila policistom, da je bila posiljena, je potrdil tudi zdravniški pregled. Policisti iz Trsta so se v preiskavi povezali s koprskimi kolegi, ki sodelujejo v preiskavi.

Voznika, državljana Bosne in Hercegovine, ki živi v Sežani, so kmalu po prijavi izsledili, ga prijeli, preiskovalni sodnik je zanj odredil pripor. Preiskavo je zahtevalo koprsko tožilstvo.

dezurni@zurnal24.si

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 6
  • dragec 10:57 03.junij 2016.

    Njo pa na zdravljenje odvisnosti

  • YaKo 15:35 02.junij 2016.

    Pa še izgon iz SLO.

  • jakec1575 15:15 02.junij 2016.

    Če bi bil migrant, bi bilo na slovenskih in tržaških ulicah že 10000 ljudi in slovenski mediji polni za in proti argumentov. Grozljiva zadeva drugače. Človek mora dobiti vsaj 15 let.