Slovenija > Črna kronika
12791 ogledov

Hotel se je postavljati, takole se je končalo ...

Nesreča-Ivančna Gorica PGD Ivančna Gorica
Gasilci, policisti in reševalci so včeraj posredovali v prometni nesreči, ki se je k sreči končala brez hudih poškodb ali smrtnih žrtev.

Voznik, po naših neuradnih podatkih domačin iz Šentvida pri Stični, ki pa živi v Nemčiji, je v svoj avto z nemško registracijo včeraj ob treh popoldne točil gorivo na bencinskem servisu v ulici Vodotučine na obrobju Ivančne Gorice.

Nesreča-Ivančna Gorica | Avtor: PGD Ivančna Gorica PGD Ivančna Gorica
Ko je naglo speljal, očitno se je hotel postavljati, in je iz pokritega dela črpalke zapeljal na moker asfalt, ga je začelo zanašati, tem bolj, ker imajo beemveji, kot je znano, pogon na zadnja kolesa. Ni ga več obvladoval in zapeljal je na teraso tamkajšnjega gostinskega lokala, ter trčil najprej v mizo, za katero so sedeli trije gostje,nato pa v steber.

Po poročanju gasilcev PGD Stična, ki so posredovali skupaj z Gasilsko brigado Ljubljana, so lažje poškodovano trojico oskrbeli reševalci in odpeljali v ljubljanski Klinični center. 

Kot je zapisala Aleksandra Golec z ljubljanske policijske uprave, zoper voznika, ki ni bil poškodovan, vodijo prekrškovni postopek, po naših podatkih zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo.

Komentarjev 7
  • rd2dmk2 22:22 15.julij 2023.

    ta zadnje groše in pfenige je podrzal za bemflna, za gume pa zmanjkal.. no ja za pamet je tud. od zdej naprej bopa ko bo popravil teraso in in tri poškodovane imel samo za twingota.

  • munja 14:17 14.julij 2023.

    Pred leti sem se peljal v Ljubljano. Ravno je prenehalo deževati in ne boste verjeli - v razdalji ca petih km, trije bmw-ji - dva v obcestnem jarku, tretji pa na travniku na boku, vsi trije kar dobro zdelani.

  • munja 14:12 14.julij 2023.

    Kreten, da mu ni para. Prenizke kazni za take ljudi brez možganov.