Slovenija > Črna kronika
79 ogledov

Na Braču našli truplo Slovenke

Hrvaški turistični delavci se spopadajo z vedno manjšim turističnim obiskom. Žurnal24 main
Na Braču se je utopila 52-letna Slovenka.

Kot poroča Index.hr, ki se sklicuje na hrvaško tiskovno agencijo, se je Slovenka utopila v soboto zvečer na Braču. Nesreča se je zgodila nekaj pred 22. uro v zalivu Makarac pri Milni.

Okoliščine nesreče še niso znane. 

Zdravniki nujne medicinske pomoči so potrdili smrt. Odrejena je bila obdukcija. Truplo pokojnice so odpeljali v Split. Po opravljeni obdukciji bo znan vzrok smrti.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Žurnalček 07:03 08.avgust 2016.

    Tistemu , ki je dal minus želim , da se na lastno pest prepriča o golgoti iskanja zdravnika na otoku ob npr. 22 h , da ne rečem v nočnem času . Vi boste men govoril ko sem bil že ...prikaži več bolničar v gliserju PP i držal infuzijo celo pot do ST . Sem si pred 2 leti zlomil koščico v zapestju ob 13h . Na trajekt , v bolnici dobil gips ob 23h in takoj nazaj na trajekt ob 00 h , drugače soati na klopci do jutranjega trajekta , pa glih na tem otoku o katerem je debata. No že 38 let na istem mestu, pa imam do ZD Supetar 250m .

  • Žurnalček 16:53 07.avgust 2016.

    Po otokih naj hodijo samo zdravi ljudje , brez novorojenčkov - 2 leti starih , ker je samo v najvećjem mestu otoka ZD . Če se vam kjerkoli drugje kot v takšnem kraju zgodi hitro slabšanje zdravstvenega stanja, ste mrtvi ...prikaži večtvi prej predno vas transferirajo do ZD in pa helijem do prave bolnice .

  • Žurnalček 16:48 07.avgust 2016.

    Ajde naj vam bo , vsaj otok ste zadel , čeprav je Bol 50km od Milne !