Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Na Celjskem dve hudi nesreči

(Foto: Dejan Mijović) Žurnal24 main
V soboto je na cesti izven naselja Solčava umrl 24-letni voznik, včeraj pa se je izven naselja Jurklošter huje poškodoval 79-letni voznik motornega kolesa. Letos na Celjskem devet smrtnih žrtev.

Kot smo že poročali, je v soboto okoli 22.30 na regionalni cesti izven naselja Solčava umrl 24-letnik, ki je vozil iz Luč proti Solčavi. V blagem levem ovinku je izgubil oblast nad vozilom ter zapeljal v levo izven vozišča, kjer je trčil v kamniti zid. Vozilo je po večkratnem prevračanju obstalo na vozišču prevrnjeno na streho, voznik pa ukleščen v vozilu, so sporočili s PU Celje.

Prometne nesreče na Celjskem.
Januar–september 2010: 9 smrtnih žrtev

Januar–september 2009: 14 smrtnih žrtev

Včeraj popoldne pa se je na regionalni cesti izven naselja Jurklošter huje poškodoval 79-letni voznik motornega kolesa. V nepreglednem ovinku je izgubil oblast nad vozilom, zapeljal na travnato površino, nato pa trčil v gospodarsko poslopje ob stanovanjski hiši.

Od petka do danes so zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali enajst voznikov, šestim pa so zasegli vozilo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.