Slovenija > Črna kronika
185 ogledov

Na Celjskem imajo polne roke dela

nesreca_celje_gasilci_pge_celje
1/12
PGE Celje
Na celjskem območju so se v 24 urah zgodile tri hujše prometne nesreče. Zagorela tudi kabina tovornega vozila.

Danes malce pred šesto uro zjutraj sta v kraju Vizore trčili dve vozili. Interveniralo je šest gasilcev Poklicne gasilske enote Celje, ki so zavarovali kraj dogodka in oskrbeli poškodovanko, ki je bila kasneje z reševalnim vozilom odpeljana v nadaljno oskrbo v Splošno bolnišnico Celje.

Dve nesreči, zagorela kabina
Že včeraj so imeli na celjskem območju polne roke dela. Zgodili sta se dve hujši prometni nesreči.

Na glavni cesti Celje–Šentjur se je v Prožinski vasi nekaj pred 16. uro zgodila prometna nesreča. V trčenju dveh vozil sta se dve osebi poškodovali in bili odpeljani v celjsko bolnišnico. Prometno nesrečo je povzročil 55-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil v smeri proti Celju in v blagem levem ovinku zapeljal na nasprotni vozni pas ter trčil v osebno vozilo, s katerim se je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 70-letni voznik. Zaradi odstranjevanja posledic je bila cesta zaprta skoraj dve uri.

Do trčenja dveh vozil je prišlo tudi okoli 20. ure zvečer. Huje je bila poškodovana ena oseba.

Zaradi tehnične napake pa je na dvorišču Bežigrajske ceste 25 v Občini Celje zagorela kabina tovornega vozila. Požar so pogasili celjski poklicni gasilci.

Komentarjev 1
  • diabolik 18:25 20.junij 2011.

    Ko zagledam na vozilu tablice z oznako "CE", navijem previdnost do maksimuma, ker hujših voznikov od njih v Sloveniji ni. Izvolite, kar naložite mi minuse, a to sem moral z duše dati dol....