Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Na Dolenjskem umrl traktorist

nesre%C4%8Da, traktorist, Žurnal24 main
V občini Ivančna Gorica se je danes smrtno ponesrečil traktorist. Gasilci so ga sicer potegnili izpod traktorja, a poškodbe so bile prehude. V občini Nova Gorica našli utopljenca.

Ob 14.50 se je pregibni traktor prevrnil na voznika pri naselju Grintovec v občini Ivančna Gorica. Na pomoč so šli gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Zagradec na Dolenjskem in ljubljanski poklicni gasilci, ki so moškega sicer potegnili izpod traktorja, vendar je zaradi poškodb umrl na kraju dogodka. O dogodku so bile obveščene pristojne službe, so sporočili z Uprave RS za zaščito in reševanje. Letos smo sicer že večkrat poročali o smrtnih nesrečah traktoristov. Pred dnevi je denimo v delovni nesreči, ki se je zgodila v vinogradu, umrl 81-letni voznik traktorja.

Dopoldne pa so v občini Nova Gorica gasilci in policisti izvlekli utopljenca, ki so ga opazili pod lesenim mostom reke Vipave v Prvačini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.