Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Na Donavi našli enega izmed pogrešanih

Donava iskanje Pixsell
Ribiči na Donavi našli moško truplo. Gre za enega od pogrešanih.

Pripadniki gorske reševalne službe (HGSS) Vinkovci, policije in potapljačev so skupaj z reševalnimi psi danes ob 7. uri zjutraj začeli iskati dve osebi, ki sta izginili, potem ko se je na Donavi prevrnil čoln.

Tri ure kasneje so jih ribiči obvestili, da so približno dva kilometra od kraja nesreče našli truplo. Po pisanju hrvaških medijev gre za 40-letnika, ki je bil včeraj na nesrečnem čolnu. Gre za moža 29-letnice, ki je v tragediji umrla. Njunima sinovoma se je uspelo rešiti, šestletni sin je težje poškodovan.

Reševalci še vedno nadaljujejo z iskanjem še enega pogrešanega. Na pomoč so jim priskočili tudi potapljači, piše na strani hrvaške gorske reševalne službe.

Čoln naj bi bil prepoln

V soboto se je na Donavi v bližini kraja Ilok potopil čoln, v katerem je bilo devet oseb. Ena oseba, 29-letna domačinka, je umrla, šestim se je uspelo rešiti na varno, dva moška pa so pogrešali. Čoln naj bi se po zadnjih ugotovitvah prevrnil, ker je bil prepoln.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.