Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Na dvorišče odvrgel eksploziv

Fotografija je simbolična. (Foto: Iztok Golob) Žurnal24 main
Konec tedna so dolenjski in belokranjski policisti posredovali v 86 primerih. Med drugim je neznanec na dvorišče stanovanjske hiše odvrgel eksplozivno telo.
Med spanjem so ga okradli
V soboto je neznanec na Otočcu odprl vrata osebnega avtomobila, v katerem je spal oškodovanec. Iz torbice, ki jo je imel oškodovanec okoli pasu, mu je vzel denarnico, dokumente in bančni kartici.

Sinoči je v okolici Šentjerneja neznanec na dvorišče stanovanjske hiše odvrgel eksplozivno telo. Zaradi detonacije je k sreči nastala le manjša materialna škoda.

Znesel se je nad ženo
Tudi ta konec tedna ni šlo brez družinskega nasilja. Policisti s Policijske postaje (PP) Metlika bodo namreč kazensko ovadili 41-letnika iz Bele krajine, ki naj bi se že dlje časa psihično in fizično znašal nad ženo. Včeraj je "med prepirom udaril ženo, nasilen pa je bil tudi do domačih, ki so ženi hoteli pomagati. Ena oseba je utrpela lažjo telesno poškodbo," so zapisali v poročilu na Policijski upravi (PU) Novo mesto.

Alkohol in mamila
V petek so trebanjski policisti med kontrolo prometa v Zagorici pri Velikem Gabru ustavili 49-letnega voznika osebnega avtomobila iz Ivančne Gorice. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je imel voznik v litru izdihanega zraka 0,82 miligrama alkohola. Novomeški policisti pa so isti dan v Novem mestu ustavili 24-letnika, ki je strokovni pregled za mamila odklonil. Zasegli so dva zavitka z neznano snovjo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.