Slovenija > Črna kronika
156 ogledov

Na Golovcu napadel sprehajalca in tekača

Posledice napada na Golovcu Facebook
Policija išče človeka, ki je na Golovcu napadel dva človeka.

"Če kdo pozna ali je videl tekača, ki je danes med 13. in 14. uro tekel po Golovcu - bela kratka majica, dolge temno zelene/sive pajkice, kratki temni lasje, kratka polna brada, bi bil hvaležen za kakršnokoli informacijo (ZS). Policija pa tudi. Slika je rezultat srečanja... Deli dalje!" je tekač, ki ni želel biti omenjen z imenom, zapisal na Facebooku. 

"Tekel sem po PST-ju na Golovcu, nasproti mi je šel sprehajalec, za njim pa je prišel tekač, ki je tega pešca prav po hokejsko odrinil v jarek. Zadrl sem se, kaj se gre, potem se je rekel, da ga je pešec oviral in ko sem mu zabrusil, da ni res in da bi lahko šel mimo, me je udaril v obraz," nam je opisal incident. 

"Šok je, ampak na maraton grem vseeno" 

"Ko sem hotel poklicati policijo, se je najprej širokoustil, naj jo kar pokličem, potem, ko sem vzel telefon, pa je pobegnil. Policija je pobrala izjavi tega pešca, ki ga je najprej napadel in mene ter dveh prič, ki sta ga videli. Bil sem na urgenci, na srečo ni nič zlomljeno, upam na najboljše," je še povedal. 

Na vprašanje, ali je kaj prestrašen, pa odgovarja: "Šok je, ne pričakuješ, da te bo na teku kar nekdo udaril, ampak na maraton vseeno grem. Ne bom zdaj zaradi enega bedaka nehal teči," pravi mladenič, ki namerava čez 14 dni na Ljubljanskem maratoni preteči dobrih 42 kilometrov. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • KOJAK 10:03 17.oktober 2016.

    Ne vem če je še tako. Pred 14 dnevi je Jezeršek objavil na vseh portalih in na TV objavil posnetke dveh roparjev. Celo bivša pooblaščenka N.P. Musar je rekla da lahko objaviš take posnetke.

  • Avatar Leon
    Leon 09:57 17.oktober 2016.

    Ti si zrel za psihiatra ! Jutri si lahko ti na vrsti ,kjerkoli v Sloveniji. Kdaj je kdo nazadnje videl policaja na obhodu - PEŠ na Golovcu,Tivoliju ali drugod po Sloveniji v parkih ? Zadnjih 25 let -NE ! Menda ...prikaži veča so na mejah EU ....Madžarska ,Grčija ,Avstrija,Hrvaška ...................in te policaje plačujemo davkoplačevalci za varovanje premoženja in oseb !

  • Johnny13a 08:38 17.oktober 2016.

    Nori tekači ali pa kolesarji, ki se derejo na vsakega, ki jih bodisi najmanj upočasni ali pa celo preusmeri/ustavi so itak vsi zreli za psihiatra... Da ne omenim tistih, ki kar skočijo tudi čez rdečo luč, v smislu, se bodo ...prikaži več že ustavili... In ni jih malo...