Slovenija > Črna kronika
484 ogledov

Na istem mestu dve nesreči

nesreča poljane
1/2
PU Kranj
Gorenjski policisti so v ponedeljek obravnavali 14 prometnih nesreč. Dve nesreči sta se zgodili na istem mestu.

V 14 prometnih nesrečah, ki so se včeraj zgodile na območju Policijske uprave Kranj, so se v štirih udeleženci telesno poškodovali. Na avtocesti se je poškodovala voznica, ki je z vozišča zapeljala v jarek. V Kranju se je poškodoval kolesar po trčenju z osebnim avtomobilom. Prav tako v Kranju se je poškodoval voznik osebnega avtomobila. 

Škofjeloški policisti so včeraj obravnavali dve nesreči, ki sta se zgodili na istem mestu. "Gre za 'S' ovinek med krajema Poljane nad Škofjo Loko in Visoko pri Poljanah. Ob 7. uri zjutraj se je voznik z osebnim avtomobilom prevrnil na streho in se lažje poškodoval. Opoldan se je druga voznica na istem mestu z vozilom prevrnila na bok. Obakrat gre za neprilagojeno hitrost vožnje," so sporočili s PU Kranj. 

nesreča poljane | Avtor: PU Kranj PU Kranj

Do trčenja treh vozil je prišlo na uvozu gorenjske avtoceste iz smeri Tržiča proti Radovljici. Razlog za nesrečo je bila prekratka varnostna razdalja. 

Policisti pozivajo voznike k prilagojeni hitrosti vožnje in ustrezni varnostni razdalji. "Mokre razmere zahtevajo bolj defenziven stil vožnje in večjo previdnost," poudarjajo. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.