Slovenija > Črna kronika
41 ogledov

Na Jesenicah našli truplo. Poznate umrlega?

Predmeti pogrešanega
1/2
PU Kranj
Včeraj so v strugi Save na Jesenicah našli truplo starejšega moškega, vendar identitete še niso ugotovili.

Moški  je  star med 70 in 80 let, težak 65 kilogramov, velik pa 173 centimetrov. "Ima klinast obraz  s poudarjeno spodnjo čeljustjo, čelno plešo ter krajše temne lase ob straneh  in  zadaj.  V  ustih ima vstavljeno zobno protezo. Ob najdi je bil moški oblečen v več plasti oblačil in sicer v temno modro majico s kratkimi rokavi  in  napisom  Bass bar, karirasto srajco oznake Okay, puli temno modre  barve na zadrgo z napisom Feroti sport, volnen pulover rjave barve z napisom  Capricio  in  jopico  sive  barve  s  kovinsko zadrgo z napisom  Maver. Na  sebi  je  imel  še  žametne rebraste hlače bež barve," so sporočili s policije.

Vse, ki bi po opisu prepoznali neznanega moškega, ali bi kaj  vedeli  povedati  o  zadevi, prosijo,  naj to sporočijo na najbližjo policijsko postajo  ali  pa  pokličejo  na  interventno  številko  113 oz. na anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 2
  • KOJAK 16:31 08.april 2013.

    Bass Bar je nekje v okolici Maribora, lahko da je pokojni tudi s štajerske.

  • Žurnalček 15:37 08.april 2013.

    Gre za pohodnika , ki je mogoče prečkal Savo na kakšni plitvini , pa mu je spodrsnilo in ga je zaradi ledenomrzle vode kap.