Slovenija > Črna kronika
34 ogledov

Na ljubljanski obvoznici zagorel avto; ni ranjenih

goreči twingo Bralec Žurnala
Na severni ljubljanski obvoznici se je blizu izvoza za Bežigrad zgodila prometna nesreča, v kateri so bili udeleženi trije avtomobili. Eden izmed avtomobilov je zagorel. Ranjenih ni bilo.

Prometno nesrečo je domnevno zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji povzročila voznica osebnega vozila znamke renault twingo. Peljala naj bi po hitri cesti iz smeri BTC-ja proti Šiški. V nesreči sta bila poleg tega udeležena še voznika osebnega vozila peugeot 508 in voznik osebnega vozila seat ibiza. V nesreči je nastalo za okoli 8000 evrov materialne škode.

Nesreča se je zgodila nekaj pred 8. uro zjutraj. Zaradi povečanega prometa in dejstva, da je nesreča dodatno ovirala promet, so nastali zastoji. Kot so nam pojasnili na Policijski upravi Ljubljana, je bil za nekaj časa namreč zaprt desni prometni pas. Glede na poročanje Radia Slovenija so sicer posledice nesreče relativno kmalu odstranili.



Komentarjev 6
  • Varnost Doma Trgovina 18:19 15.februar 2013.

    Gasilni aparati EOLO AF0447 na osnovi aerosola so nova generecija čistega gašenja,ki ne puščajo madežev,in so primerni za avtomobil,kot za stanovanje.Prav tako so že dolgo na trgu gasilni spreji ČERVINKA,ki učinkovito pogasijo začetne požare.Več o teh izdelkih ter drugih izdelkih ...prikaži več primernih za varnost ,si lahko preberete na spletni strani VARNOST-DOMA.EU.

  • principiumnovum 08:41 25.februar 2012.

    To ni kapitalizem. To kar si ti opisal je eldeesarski kaos, ki nagrajuje svinje in tlači žrtve:)

  • raviotar 17:28 17.februar 2012.

    Hm, dobro razmišljanje, ampak kdo pa ima v avtu gasilni aparat? Glede nato ,da ni obvezna oprema...je takšnih najbrž le peščica. Čeprav, tud slikat ne bi bilo treba potem, se strinjam.