Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Na moškega se je prevrnil traktor

traktor Wikimedia
Na Logu pri Godoviču je umrl traktorist. Nanj se je prevrnil traktor.

Danes ob 11.53 je bila policija obveščena o nesreči pri delu oziroma prevrnitvi traktorja na Logu pri Godoviču in moškem, ki je zraven negiben ležal na tleh. Kasneje je bilo ugotovljeno, da se je omenjeni 43-letni moški s svojim kmetijskim traktorjem danes zjutraj odpravil v gozd, kjer je iz gozda vlačil drva. Zaradi terena se je traktor prevrnil po pobočju in pod seboj pokopal omenjenega 43-letnika.

Poleg idrijskih policistov so bili na kraju nesreče tudi gasilci in reševalci, žal pa je zdravnica tam lahko le potrdila smrt moškega. O omenjeni delovni nesreči sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča in pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Idrijski policisti bodo v zvezi z nesrečo pri delu s smrtnim izidom podali poročilo pristojnemu novogoriškemu Okrožnemu državnemu tožilstvu, so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.

Komentarjev 2
  • Aleš Gantar 13:07 22.avgust 2012.

    moj komentar je sicer ob taki nesreči nepomemben, vendar me vseeno zanima, od kje pridobivate podatke? Log pri Godoviču ne obstaja, obstaja samo Godovič.

  • esim 15:10 21.avgust 2012.

    ** Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja. Uredništvo zurnal24.si **