Slovenija > Črna kronika
2725 ogledov

Na parkirišču našli osebo, ki ni kazala znakov življenja, to je sledilo

mejni prehod kontrola policija Obrežje PMP Obrežje
Na parkirišču za tovorna vozila na Obrežju so našli mrtvo žensko. Ob njej sta bila dva državljana Kitajske.

Policisti PU Novo mesto so bili nekaj minut pred 8. uro zjutraj obveščeni, da se na Obrežju na parkirnem prostoru za tovorna vozila mejnega prehoda nahaja oseba, ki ne kaže znakov življenja.

Policisti so takoj odšli na kraj in zavarovali območje. Na kraj so prišli tudi reševalci. Ti so potrdili smrt ženske.

Na truplu ni bilo ugotovljenih znakov nasilja. Zdravnik iz Splošne bolnišnice Brežice je za pokojno odredil sanitarno obdukcijo, na podlagi katere bo znan vzrok smrti.

Reševalci so v bolnišnico zaradi slabega počutja odpeljali tudi enega od dveh državljanov Kitajske, ki sta se nahajala ob mrtvi ženski in za katera domnevajo, da so potovali skupaj. 
  
Na kraj je bila napotena ogledna skupina Sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto. Kriminalisti so opravili ogled in nadaljujejo z intenzivno kriminalistično preiskavo. S pomočjo prevajalca bodo opravili razgovore z državljanoma Kitajske in poskušali ugotoviti vse okoliščine, identiteto pokojne in njuno identiteto, so o nadaljnjih postopkih povedali na PU Novo mesto. O ugotovitvah bodo po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo. 

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 2
  • rd2dmk2 13:52 20.december 2023.

    namesto takoj v karanteno pa pregled na koze, ošpice, malarijo, dengo in še sto drugih nevarnosti ( covid-19, 20 in 21 izuzeti) se pa motovilijo naokol.

  • Avatar MK_NSFW
    MK_NSFW 13:08 20.december 2023.

    zihr v kamionu pod bananami