Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

Na policiste se ne zanese

global3_BOT Žurnal24 main
Mesec dni po tragediji pred Globalom se oče preminulega Gorazd priduša nad (ne)delom policije.
"Vsa stvar je čisto na nuli, policisti se niso oglasili niti enkrat," se nad delom policije mesec dni po tragediji pred Globalom, v kateri je umrl 20-letni Gorazd, priduša njegov oče Danilo Čamernik.

Spomnimo. Policisti so za zapahe spravili enega od Vipovih varnostnikov, ki so ga kamere posnele med sodelovanjem pri "linču" Gorazda, a se jim je izmuznil drugi. Tiralica za Seadom Suljanovićem je prišla prepozno, in državljan BiH se je lahko umaknil v Veliko Kladušo.

Stvari bo vzel v svoje roke
Vse glasnejše so govorice – to vprašanje je sprožil poslanec SNS Boštjan Zagorac – da naj bi bil Suljanović policijski ovaduh. "Zato smo stvar vzeli v svoje roke, saj se na policiste ne morem zanesti," pravi Čamernik in dodaja, da imajo dve teoriji. Po prvi Suljanović sploh ni prebegnil v BiH, temveč naj bi bil v hišnem priporu v Ljubljani, po drugi pa se sprašujejo, ali je Suljanović sploh ta, ki ga je treba iskati. V Globalu ni več vipovcev. Lokal je prazen. Vip kljub napovedi ministra Mateja o začasnem odvzemu licence še vedno dela, saj novela še ne velja. Policisti pa še kar čakajo na informacije o Suljanoviću.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.