Slovenija > Črna kronika
2699 ogledov

Na Popovi Kmetiji ponoči zagorelo, požigalca ujele kamere

PGD Muljava
Objekt pogorel do tal, ne delu požigalec.

Na Dolenjskem je nekaj po polnoči zagorel lesen objekt, ki je del posestva, na katerem se bo v kratkem začelo snemanje nove sezone resničnostnega šova Kmetija, poroča 24ur.com. 

Sicer so o nočnem dogodku poročali tudi pri Upravi za zaščito in reševanje RS, kjer so zapisali, da je v naselju Znojile pri Krki do tal pogorel leseni objekt na kmetiji nad vasjo. Posnetke požara so na svoji fb strani objavili gasilci PGD Muljava.

Po navedbah 24ur.com je bil požar podtaknjen, saj so požigalca ujele varnostne kamere, ki so bile nameščene v objektu. "Iz posnetka je razvidno, da je moški z nahrbtnikom in naglavno svetilko vstopil v prostor in z gorečim predmetom v rokah pokleknil k tlom, ki so bila polita s tekočino. Ogenj je nato podtaknil še v kotu sobe, kjer je bilo lesno pohištvo, ki so ga kmalu zajeli ognjeni zublji. Ko se je ogenj razplamtel, je moški objekt zapustil," so zapisali.

O požaru so bili nekaj po 1. uri obveščeni tudi policisti PU Ljubljana. Na dogodek so se odzvali v medijski hiši POP TV, kjer ostro obsojajo kakršno koli nasilno dejanje. Po njihovem dogodek nikakor ne vpliva na priprave za novo sezono Kmetije, ki bo na sporedu jeseni.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 20:39 11.julij 2023.

    Neprecenljivo za nekatere da so izdali lokacijo kje se snema.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 18:02 11.julij 2023.

    Neprecenljivo, doživeli smo, da sta si @Soljatar in @Ender3 v nečem enotna, ha, ha, ha...

  • Soljatar 14:43 11.julij 2023.

    nobene škode...cel pop tv bi blo treba požgat do tal, ne sam te kolibe...