Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Na portoroški plaži posilili dekle

nasilje, ženska, pretep, posilstvo Shutterstock
Koprska policijska uprava je potrdila, da so dobili prijavo domnevnega posilstva, ki naj bi se zgodilo v Portorožu pred nekaj dnevi.

Več informacij policija sicer ne daje, tiskovna predstavnica Anita Leskovec je le povedala, da se je domnevno posilstvo zgodilo konec tedna.

Po naših neuradnih informacijah naj bi skupina mlajših slovenskih fantov, nekateri naj bi bili celo mladoletni, na portoroški plaži, v bližini lokala Paprika, posilila Italijanko, staro okoli 25 let.

Ženska se je po posilstvu zatekla po pomoč v bližnji lokal Alaya, ki je edini še delal v tistih nočnih urah. Vodja lokala Alaya Katja Kranjc pa pravi, da je tuja turistka v spolni odnos na plaži privolila. Zgodba pa naj bi po njenem tekla takole: "Turistka je bila vinjena in je prostovoljno seksala z nekim moškim na plaži, po dogodku se je nato peš odpravila proti Luciji, kjer je spala v enem tamkajšnjih hotelov. Med vračanjem proti svoji hotelski sobi pa so do nje pritekli trije fantje in jo oropali. Vzeli so ji torbico in telefon. Ženska pa je nato razlagala, da so jo tudi posilili," razlaga vodja Alaye. Potrjuje, da so prav oni poklicali policijo.

Komentarjev 2
  • krtina 19:01 16.avgust 2012.

    Fotografija je "endrek" simbolična. Gre za zaslužkarstvo, ko modeli in fotografi z roko v roki za velike honorarje, prirejajo in ustvarjajo "nasilne" scene. Njihova edina in samo edina motivacija je denar. Tako se ene in iste fotografije valjajo po časopisnih ...prikaži več hišah.Ta gospodična na sliki je iz Slovenije, ni bila nikoli žrtev nasilja, ampak je Slovenija in njen proračun žrtev njenih mastnih honorarjev. Pika.

  • izvedenec 18:52 16.avgust 2012.

    vodja lokala Alaya torej usmerja delo policije in tudi poročanje tega portala