Slovenija > Črna kronika
8551 ogledov

Na poti domov so ga ugrabili, sledila je grozljiva noč

Jutranja prometna konica v Kranju
1/3
Anže Petkovšek Jutranji prometni zastoji v Kranju.
Štirje mladi fantje ponoči v Ljubljani ugrabili moškega ter ga tepli in mu grozili. Denar je moral dvigniti na bankomatih in potem še na banki, nato so ga izpustili.

Policiste so v sredo dopoldne obvestili, da je v Novem mestu moški, ki so ga ponoči v Ljubljani oropali neznanci, ga zadrževali na neznanem kraju in mu grozili. Ko jim je izročil denar, so ga spustili.

Oškodovanec je v sredo okoli treh ponoči zapuščal gostinski lokal v Ljubljani, ko naj bi do njega prišli neznanci in ga proti njegovi volji posedli v avtomobil ter odpeljali. "Od njega so zahtevali denar, ki ga ni imel pri sebi, zato so ga odpeljali do različnih bankomatov na območju Kočevja in Ljubljane, kjer je moral opraviti več dvigov gotovine in storilcem izročiti denar. Kasneje so ga odpeljali v gozd, kjer so ga pretepali in mu grozili z ubojem v primeru, če jim ne bo izročil še preostalega denarja z računa. V jutranjih urah so ga odpeljali do banke v Novem mestu, kjer je moral ob njihovi prisotnosti opraviti dvig preostalega denarja," so sporočili z novomeške policijske uprave.

Ves čas so mu grozili, po prejemu denarja pa ga izpustili.

Osumljenci so štirje fantje z območja Kočevja stari med 17 in 26 let, na njihovih naslovih pa so že opravili hišne preiskave. Trije bodo na sojenje čakali v priporu, dva pa so policisti že večkrat obravnavali zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja in premoženjskih kaznivih dejanj.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 12
  • Luigi 17:22 28.maj 2019.

    Ma ste politični reveži povsod vpletate politiko ..levi in desni

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 16:46 28.maj 2019.

    Če so cifani se ne bo nič zgodilo saj imajo posebne pravice v Sloveniji!! Nazadnje bo oškodovani kriv zakaj jim ni takoj dal vsega denarja!! To je slovenska varnost!! Ciganom zgolj pravice in privilegiji poštenim državljanom pa davki!! SRAMOTA!!

  • blayo 16:17 28.maj 2019.

    Po moje so bli ilegalni migranti...