Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Na spolzki cesti ugasnilo življenje

nesreča, avto
1/17
Žurnal24 main
Pri Tržiču se je popoldne zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl en človek, drugi pa je v smrtni nevarnosti.

Na PU Kranj so za Žurnal24 povedali, da je prišlo do čelnega trčenja med dvema osebnima voziloma. Očitno je eno od vozil zapeljalo na nasprotni vozni pas. Na tem odseku je sicer hitrost omejena na 100 km/h.

V nesreči sta bila udeležena renault clio in BMW 5. Iz clia so reševalci potegnili hudo ranjenega moškega, neuradno starega okoli 25 let. V ljubljanski klinični center so ga odpeljali s helikopterjem. Moškemu v BMW, ki ga je po trku vrglo čez zaščitno ograjo, niso več mogli pomagati.

Kdo je zakrivil nesrečo, še ni znano.

Za obema pripeljala voznica
Takoj po trku obeh vozil naj bi za enim od voznikov pripeljala neka voznica, ki pa se ji je uspelo izogniti trčenju in je zapeljala med oba avtomobila. V času nesreče je bila sicer cesta spolzka.

Na odseku med Podtaborom in Tržičem je na odseku hitre ceste hitrost omejena na 100 km/h. Domačini znajo povedati, da na tem delu ceste, imenovanem Pod skalco, večkrat "poči".

Odsek hitre ceste Podtabor–Tržič je bil pri Kovorju več ur popolnoma zaprt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.