Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Na Štajerki še ena prometna nesreča

nesreča Domžale bralka
Po današnjem nizu prometnih nesreč se je v popoldanskih urah na štajerski avtocesti zgodila še ena.

Na štajerski avtocesti se je pri priključku Domžale proti Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri se je poškodovala ena oseba. V prometni nesreči sta bila udeležena tovorno in osebno vozilo.

Posledice prometne nesreče so že odstranili, a zastoji je še vedno nastajajo.

Nevaren petek

Sicer pa se je danes zvrstilo že precej prometnih nesreč; poročali smo o avtobusu z bolgarskimi tablicami, ki je na primorski avtocesti zagorel malo naprej od počivališča Lom. Poškodovanih na srečo ni bilo. Iz Celja so sporočili, da se je v prometni nesreči huje poškodoval 70-letni pešec, ki se trenutno zdravi v bolnišnici. Že ob štirih zjutraj pa se je na avtocesti med Dramljami in izvozom Celje vzhod pri počivališču Zima v Občini Šentjur zgodila huda prometna nesreča, ki je terjala eno smrtno žrtev.

Polne roke dela so imeli tudi ljubljanski policisti in reševalci, saj so morali na Celovški cesti reševati voznika, ki je doživel epileptični napad.

Glede na to, da že skoraj ves dan dežuje, so za trke bržkone krive tudi spolzke ceste, zato bodite danes za volanom še posebej previdni.

Komentarjev 1
  • allstarr111 18:21 17.maj 2013.

    Dejmo prepovedat Štajerko :) ker tko druzga naši ne znajo, pač pri nas je tako, če ne znaš shandlat je najbolje prepovedat ali zelo omejit in zadeva se sama reši.