Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Na štajerki smrtna nesreča, povzročitelj pobegnil

Policija in nova vozila Andrej Leban
Na štajerski avtocesti med Slovenskimi Konjicami in Slovensko Bistrico se je v smeri proti Mariboru nekaj pred 19. uro zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl voznik tovornjaka.

Povzročitelj nesreče je avto pustil na kraju nesreče in pobegnil peš. Slabe pol ure po prvem obvestilu za javnost so mariborski policisti sporočili, da so murskosoboški kolegi domnevnega povzročitelja nesreče prijeli.

Po prvih podatkih mariborskih policistov je voznik tovornega vozila madžarskih registrskih tablic na  odstavnem pasu avtoceste obstal z okvarjenim vozilom. Vanj je trčil voznik osebnega avtomobila s celjskimi registrskimi tablicami. Voznik tovornega vozila je po besedah predstavnika policije Mirana Šadla na kraju nesreče umrl, voznik osebnega avtomobila pa je s svojega vozila snel registrski tablici, avto pustil na kraju nesreče in peš pobegnil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.