Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Na vikendu ubit zaradi ljubosumja

Moški, ki naj bi ubil Franca K. in pretepel 35-letno žensko, se je po naših info
1/9
Žurnal24 main
Poleg 74-letnega pokojnika je hudo pretepena ležala njegova 35-letna ljubica. Neuradno naj bi se na žrtvi spravil neznan moški, ki ga je policija že prijela.
Fotografije s kraja tragedije si oglejte TUKAJ.

"V zvezi z umorom smo pridržali moškega. Policisti nadaljujejo ogled kraja dogodka in zbirajo obvestila, javnost pa bomo z ugotovitvami seznanili na jutrišnji novinarski konferenci,“ nam je zatrdil Bartolo Lampret s Policijske uprave Maribor.

Na manjšem vikendu v sicer mirni ulici na Peščenem Vrhu 25 pri Cerkvenjaku je v ponedeljek nasilne smrti umrl 74-letni Franc K. Policisti so poleg njega našli hudo pretepeno 35-letno žensko, domnevno ljubico pokojnega in mater dveh otrok, ki se trenutno zdravi v mariborskem kliničnem centru.

"O dogodku smo bili obveščeni dopoldne, motiv za dejanje in čas smrti še nista znana,"
je bil z uradnimi informacijami že včeraj skop Lampret. Prav tako še ni jasno, kako naj bi moški umrl. Neuradno naj bi se na žrtvi spravil nekdo tretji, domnevno moški, ki naj bi se po naših informacijah včeraj zvečer že sam predal policiji. Predaje nam danes na policiji niso želeli potrditi.

Bil je radosten upokojenec
Kot je bilo slišati v vasi, je žrtvi okoli 11. ure našel sosed, ki naj bi o dogodku obvestil tudi policijo, nam pa včeraj ni želel odpreti vrat. "Govorilo se je, da je Ivica njegova ljubica. Včasih je živela tu v bližini, potem pa je spoznala Dušana in se preselila v eno od sosednjih vasi," so povedali sosedi, ki so sicer pokojnega Franca opisali kot zelo vitalnega. "Na vikend je prihajal najmanj dvakrat na teden, zmeraj je bil dobre volje, tudi spil je kak kozarček," so namignili sosedje in dodali, da mu je na vikendu večkrat pomagala tudi žena, s katero sta imela pet otrok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.