Slovenija > Črna kronika
31 ogledov

Na Vranskem smrtna žrtev

bolska, vransko
1/3
PGE Celje
Policijska postaja Celje je bila okoli 11. ure obveščena, da so v potoku Bolska na območju Prekope našli prazno kombinirano vozilo.

Narasli potok Bolska je odnesel del brežine in službeno vozilo, s katerim sta se sodelavca AMZS odpravljala na preventivno aktivnost.

Po do sedaj zbranih podatkih, naj bi bili v vozilu, ki je iz za zdaj še neznanega vzroka zapeljalo v potok, najverjetneje dve osebi, so sporočili s PU Celje.

Takoj po prejetem obvestilu je bila na omenjenem območju organizirana iskalna akcija. Okoli 13. ure so sodelujoči v iskalni akciji na območju Kaple, v vejevju v naraslem potoku, našli truplo 17-letnega dekleta, doma iz območja Žalca. Ob strugi potoka Bolska še vedno poteka intenzivno iskanje pogrešane osebe. Z iskanjem bodo gasilci in drugi sodelujoči nadaljevali, vse dokler jim bodo pogoji to dopuščali. Če pogrešanega ne bodo našli, bodo z iskanjem nadaljevali jutri.

Okoliščine dogodka policisti intenzivno preiskujejo.

Policija vse občane ob tej priložnosti opozarja, naj se na območjih, kjer reke in potoki poplavljajo oziroma se pričakujejo morebitne nove poplave, ne odpravljajo na pot, če to ni nujno.

 



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.