Slovenija > Črna kronika
41 ogledov

Nabirala gobe, zdrsnila po pobočju in umrla

Za nabiralko gob je bil usoden zdrs po pobočju.

Nesreča se je zgodila med Mačkovim in Petačevim grabnom v občini Dobrova-Polhov Gradec. Nabiralka gob je na strmem pobočju zdrsnila 70 metrov globoko in utrpela tako hude poškodbe, da je umrla. 

Posredovali so reševalci GRS Ljubljana, gasilci PGD Polhov Gradec in reševalci NMP Ljubljana, ki pa ji žal nismo več mogli pomagati, poroča uprava za zaščito in reševanje. Ponesrečenko so z vrvno tehniko potegnili iz globeli ter jo predali pristojni službi.

Komentarjev 2
  • police 20:24 08.avgust 2014.

    no ta pa je zares šla po gobe!

  • Jest 19:45 08.avgust 2014.

    Avtor B.P. je imel/a težko delo ni kaj! Direkt copy paste z http://spin.sos112.si/spin2/Javno/GIS/GraficniPrikaz.aspxNesreče v gorah - nesreče v gorah8.8.2014 12:20DOBROVA-POLHOV GRADECOb 12.20 je med Mačkovim in Petačevim grabnom, občina Dobrova-Polhov Gradec, na strmem pobočju ...prikaži več nabiralka gob zdrsnila 70 metrov globoko in se smrtno poškodovala. Posredovali so reševalci GRS Ljubljana, gasilci PGD Polhov Gradec ter reševalci NMP Ljubljana, ki pa žal ponesrečenki niso mogli pomagati. Z vrvno tehniko so jo potegnili iz globeli ter jo predali pristojni službi.In potem se CELO upa podpisati kot avtor, da o plačilu sploh ne govorim. PODN!