Slovenija > Črna kronika
3567 ogledov

Našli moško truplo, policija prosi za pomoč

najdeni predmeti mrtev moški
1/9
PU Koper
Policija ugotavlja identiteto trupla, ki so ga našli na območju Dobrave nad Izolo.

Policisti so 12. oktobra letos na območju Dobrave nad Izolo, v gozdičku pod povezovalno cesto Belveder - Strunjan našli moško truplo. Po mnenju Inštituta za sodno medicino je pokojnik umrl najmanj pred šestimi do osmimi meseci ali še prej. Na truplu niso našli nobenih sledi ali znakov nasilja. 

S PU Koper so sporočili, da gre za moškega, starega med 55 in 70 let, srednje postave, ovalnega obraza in osivelih las. Na desni strani trebuha je slabo vidna brazgotina, pod katero je kirurška mrežica zaradi operacije kile.

najdeni predmeti mrtev moški | Avtor: PU Koper PU Koper

Moški je bil oblečen v polo majico modre barve z napisom, spodnji del trenirke modro sive barve. Obute je imel štiri sloje nogavic in športne čevlje znamke Merrell, številka 42, črne barve z rdečo črto. Na desni nogi v predelu gležnja je bila najdena bakrena zapestnica, obložena z zeleno patino. 

Na kraju najdbe trupla so našli predmete, ki jih policija povezuje s pokojnim in bi lahko pripomogli k njegovi identifikaciji. Našli so sekiro znamke ID TOOLS, zračno pištolo zanmke KANDAR S2 (brez nabojev), črn nahrbtnik, v katerem je bila siva dolga majica, brisačo, časopis Delo z dne 1. avgust 2020 in Sobotno prilogo Dela z dne 18. julij 2020, del črne nogavice znamke CAT in del potiskanega papirja z ročno napisanimi besedami. Pri ogledu okolice so na tleh v bližini našli še modro-zeleno kapo. 

najdeni predmeti mrtev moški | Avtor: PU Koper PU Koper

Identiteta moškega do tega trenutka še ni znana. "Če ste na podlagi opisa osebe ali njegovih predmetov prepoznali pokojno osebo ali bi imeli kakršnekoli informacije, ki bi pripomogli k ugotovitvi identitete, čim prej o tem obvestite najbližjo policijsko postajo, 113 ali pokličite na anonimni telefon policije 080 1200," pozivajo na PU Koper. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Brittany_Edwards 15:22 01.december 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦