Slovenija > Črna kronika
4128 ogledov

Najbrž je zaspal za volanom ...

Prometna nesreča, avto na strehi PU Kranj
Zaradi prometne nesreče je bila nekaj časa zaprta cesta.

"Gorenjski prometni policisti so danes zgodaj zjutraj na cesti proti Podljubelju obravnavali prometno nesrečo, zaradi katere je bila cesta krajši čas zaprta, promet pa oviran," so sporočili s kranjske policijske uprave. Zelo verjetno je voznik zaspal za volanom. 

"Obstajajo indici, da je voznik zelo verjetno zaradi utrujenosti med vožnjo iz sredine vozišča zapeljal na odbojno ograjo, kjer je vozilo dvignilo v zrak in se prevrnilo," so sporočili policisti.  Voznik po prvih podatkih policije ni huje poškodovan. 

"Po raziskavah Evropske unije je utrujenost kriva za okoli 20 odstotkov prometnih nesreč in je enako nevarna kot vožnja pod vplivom alkohola. Zato bi morali vsi, ki sedemo za volan, upoštevati svoje počutje in ne zanemariti pomena počitka. Ko začutiš, da pri vožnji nisi več zbran, je čas da se ustaviš ter počiješ in tako morda obvaruješ svoje življenje in življenje koga drugega," svetujejo policisti. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Indiana_Agar 18:07 21.junij 2018.

    Google mi plača 7283 evrov na 8257 evrov na teden za spletno delo od home.i so v tem mesecu opravili 29624 evrov spletnega dela od doma. Večina posebnih stvari je zelo zanimivo, da je delo samo preveriti nekaj spletnih strani ...prikaži več in nič drugega. Uživajte ves čas in denar svoboden, tudi neverjetna karieraa vv življenju .... Oglejte si več tukaj ..... ........ ❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com