Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Najprej ponesrečen rop, nato vožnja v napačno smer

Kolona na avtocesti Žurnal24 main
Nov primer vožnje v napačno smer povezan z vlomom v stanovanjsko hišo na območju Viča. Policija prijela dve osebi.

Ljubljanski policisti so bili okrog 15.25 obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na območju Viča. Storilci so bili prepodeni in zbežali z osebnim avtomobilom Opel Zafira, svetle barva, s hrvaško registrsko oznako, nam je sporočila tiskovna predstavnica PU Ljubljana Nataša Pučko

Med begom so zapeljali na avtocesto in peljali skozi tunel Golovec. Pri izvozu Bizovik so obrnili in po odstavnem pasu peljali v nasprotno smer. Storilci so ponovno zapeljali skozi predor Golovec in pot nadaljevali po avtocesti proti Grosuplju. Policisti so preventivno zaprli predora Golovec in Debeli hrib. K sreči med begom ni prišlo do nesreče. 

Policija nadaljuje z zbiranjem obvestilom in iskanjem pobeglih storilcev. Pri iskanju pomaga tudi policijski helikopter. 

Da se na dolenjski avtocesti dogaja nekaj več kot samo vožnja v napačno smer, je bilo mogoče razbrati tudi iz obvestila naše bralke. "Milijon policistov je na cesti," nam je povedala bralka, ki se je peljala iz Ljubljane proti Ivančni Gorici. "Pred Grosupljem so stali policisti na obeh izvozih. Ob enem od uvozov iz Grosuplja je policijski avtomobil stal celo na voznem pasu in opazoval avtomobile, ki so po prehitevalnem pasu peljali mimo." 

Komentarjev 3
  • primorc91 22:02 04.december 2014.

    Danes je na koprskem sodišču potekala glavna obravnava v zadevi Sintal. Njegov lastnik Robert Pistotnik eden izmed najbogatejših Slovencev, toži nekdanje zaposlene zaradi opozarjanj na hude kršitve delovno pravne zakonodaje. Inšpekcijske službe so ugotovile že več kršitev in Sintalu naložile ...prikaži več za več tisoč EUR kazni. Več na povezavah:http://4d.rtvslo.si/arhiv/prispevki-in-izjave-dnevnik/174307899http://razkrinkan-sintal.blogspot.com/

  • Tupamaros 17:08 04.december 2014.

    Tako je to če ne veš kje bi bil in kaj bi.

  • sivka 16:38 04.december 2014.

    zaslužil je 1000 EUR - toliko je stava