Slovenija > Črna kronika
108 ogledov

Najprej so se stepli, nato je nekdo do smrti povozil moškega

Povozili človeka, Novo mesto DOLENJSKANews
Sinoči je v Novem mestu pri eni izmed bencinskih črpalk prišlo do pretepa, nato pa je nekdo povozil pešca. Šlo je za obračun dveh romskih družin. Policija za pomoč prosi morebitne očividce.

Pri trgovini v Žabji vasi v Novem mestu se je najprej sprlo več ljudi; eden izmed njih je nato pobegnil proti bližnji bencinski črpali, za njim pa je z avtomobilom odpeljal moški, ki je vanj namerno trčil. Pešec je zaradi hudih poškodb umrl.

Dogodek je za naš portal potrdila tiskovna predstavnica novomeške policijske uprave Alenka Drenik, ki je dodala, da je policijska preiskava dogodka še v teku in da policija prosi morebitne očividce, da se zaradi razjasnitve dodatnih okoliščin primera oglasijo na novomeški policijski upravi ali pokličejo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080-1200.

Spor dveh romskih družin

Kot poroča portal DOLENJSKANews je šlo za obračun dveh romskih družin. Voznik osebnega vozila Mitsubishi carisma je z vozilom namerno trčil v eno osebo, ki je po trku obležala pri bencinskem servisu oz. na paleti s peskom.

Po poročanju omenjenega portala sta bila na mestu dogodka tudi vozili Renault espace in Škoda felicia, prav slednje vozilo naj bi takoj po prihodu policije odpeljalo. Vozilo zelene barve naj bi imelo ljubljanske oziroma kočevske reg. tablice.

 

Komentarjev 12
  • Dolfi 17:10 16.december 2015.

    Samo tako dalje, vas bo vsaj manj!

  • Avatar Leon
    Leon 14:53 16.december 2015.

    Policija prosi za pomoč ? Ali mislijo,da bi nekdo namesto njih odšel v romsko naselje poizvedovat ,ali kaj ? Policija se boji Romov ! Romi so ponosen narod in ne ovce kot večina Slovencev.

  • romy 13:32 16.december 2015.

    slovenija je mala,saj se bo vse ugotovilo,mene zanima kazen-bodo jajca za to?