Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Najstnici ubili starejšega brata

Žurnal24 main
Medtem ko Francija žaluje zaradi terorističnega napada sredi Pariza, se Amerika zgraža zaradi novega primera nasilja za štirimi stenami. Ta odmeva toliko bolj, ker sta najstnici hladnokrvno ustrelili svojega starejšega brata.

V ameriškem zveznem okrožju Kolumbija sta 11- in 15-letni sestri do smrti ustrelili svojega 16-letnega brata, poročajo ameriški mediji. Policisti so ga našli sredi mlake krvi v dnevni sobi.

Po dejanju sta sestri odšli zdoma, v hiši pa pustili še svojo 3-letno sestro, ki ni poškodovana. Policisti so najstnici našli nedaleč stran od hiše, ko sta hodili mimo nakupovalnega središča.

Preiskava je še v teku; policisti so prepričani, da ni šlo za nesrečen primer, kljub temu pa o motivu še ne govorijo. Pri družini so doslej posredovali dvakrat, ne deklici ne njun pokojni brat in ne njihovi starši pa nimajo policijske kartoteke.

Starša nesrečnih otrok sta bila v času tragedije zdoma. 37-letnega voznika tovornjaka in njegovo 36-letno ženo je policija skupaj z njunima hčerkama pridržala v priporu, njun četrti otrok, 3-letna deklica pa je v oskrbi socialne službe.

Komentarjev 1
  • titty 08:19 08.januar 2015.

    "V ameriškem zveznem okrožju Kolumbija sta 11- in 15-letni sestri do smrti ustrelili svojega 16-letnega starša..." - ustrelili sta brata, ne pa 16-letnega starša!!!!!