Slovenija > Črna kronika
35 ogledov

Napili, zabodli in pojedli svoje žrtve

Kraj, kjer se je zgodil grozljiv obreden umor Žurnal24 main
Rusijo je pretresel zločin, ki se je zgodil v okolici mesta Jaroslavla, 250 kilometrov severovzhodno od Moskve. Osem satanistov naj bi do smrti zabodlo, razkosalo in pojedlo štiri najstnike.

Ruska policija je aretirala osem moških, osumljenih umora štirih najstnikov. Osumljenci, člani satanističnega kulta, naj bi svoje žrtve pred okrutnim umorom napili z vodko. Kot del satanističnega obreda so bili najstniki nato zabodeni 666-krat. Po umoru so v bližini koče pripravili kres ter svoje žrtve razkosali in dele teles pojedli.

Vse žrtve naj bi izginile na začetku junija. Na posest, kjer se je zločin zgodil, so jih satanisti peljali posamično. Ostanki njihovih trupel naj bi bili najdeni avgusta, policija pa jih je odkrila po tem, ko je eden izmed mimoidočih opazil sataniste pri izvajanju enega izmed njihovih ritualov. Preiskovalci naj bi prišli na sled osumljencem, ko so prestregli njihove klice po grozljivem dejanju. Žrtve, tri dekleta in fant, naj bi bile stare med 16 in 17 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.