Slovenija > Črna kronika
4 ogledov

Naročil umor svojih staršev

denar Nik Rovan
Zagrebška policija je prijela 41-letnega moškega, ki je naročil umor svojih staršev. Za vsakega je bil pripravljen odšteti sto tisoč evrov.

Hrvaška policija je v Zagrebu aretirala 41-letnega Zvonimirja Balova zaradi suma, da je naročil umor svojih staršev za 200 tisoč evrov. Na srečo so ga policisti prijeli, še preden mu je uspelo načrt uresničiti.

Umor staršev naj bi naročil, da bi podedoval njuno premoženje. Julija letos je tako neimenovanemu moškemu predlagal, da bi za nagrado v vrednosti sto tisoč evrov umoril njegovega očeta, za dodatnih sto tisoč evrov pa še njegovo mater, je sporočila zagrebška policija.

Vrednosti premoženja policija ni želela izdati. Po neuradnih podatkih starša zaradi nesoglasij v družini premoženja nista želela zapustiti sinu.

Sodišče je danes odredilo enomesečni pripor za Balova zaradi nevarnosti uničenja dokazov, vpliva na priče in možnosti ponovitve kaznivega dejanja, poročajo hrvaški mediji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.