Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Nasilneža se je ubranila

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Moški je začel ženo pretepati malo pred prihodom policije.

V Dogošah naj bi zunajzakonska partnerica zabodla partnerja, potem ko naj bi ta prišel domov pijan in začel najprej pretepati njo, nato pa še njenega po neuradnih podatkih 20-letnega sina. Mladoletna hči sprtih partnerjev se je zatekla k bližnjim sosedom, od koder je poklicala policijo.

“Policisti so nemudoma odšli na kraj dogodka in ugotovili, da naj bi malo pred tem 40-letni moški prišel domov ter začel razgrajati in pretepati leto mlajšo zunajzakonsko partnerico. Pretep je poskušal preprečiti sin, vendar naj bi moški začel pretepati tudi njega. Ženska naj bi nato moškega zabodla,” pojasnjuje Bartolo Lampret s Policijske uprave Maribor.

Dežurni zdravnik mariborskega zdravstvenega doma je moškemu na kraju dogodka nudil prvo pomoč, vendar je ta zaradi poškodbe umrl. Soseda, h kateri se je zatekla hči, o sobotnem večeru pove: “Čez nekaj časa je prišla še njena mama, obleko je imela vso krvavo, slišala sem jo reči, da ne zmore več, videti je bila v hudi stiski.

Neuradno smo izvedeli, da naj bi bil moški večkrat nasilen, tudi policija naj bi ga že večkrat obravnavala za različna dejanja nasilja v družini. Pred štirimi leti naj bi bil prav zaradi nasilja v družini tudi obsojen. Ženska ni v policijskem pridržanju, policisti pa primer še preiskujejo.

To je že drugi primer nasilja v družini v enem samem dnevu. Na Otočcu se je le nekaj ur prej zgodila družinska tragedija, v kateri je prav tako umrl moški.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.