Slovenija > Črna kronika
12958 ogledov

Našli človeško okostje, šlo naj bi za žrtev umora

Kosti Profimedia Fotografija je simbolična.
Kosti so našli včeraj v širši okolici Ljubljane, na delu so preiskovalci.

Generalna policijska uprava je danes v svojem jutranjem poročilu o kaznivih dejanjih v zadnjih 24 urah poročala o 24 tatvinah, devetih poškodovanjih tuje stvari, petih vlomih, treh povzročitvah telesnih poškodb, dveh kaznivih dejanjih v zvezi s prepovedanimi drogami, po enem nasilju v družini in grožnji ter o umoru oziroma uboju.

Kot nam je sporočila Aleksandra Golec z ljubljanske policijske uprave, pa se zločin, ki je zahteval življenje, ni zgodil včeraj ali ponoči: "Policijska uprava Ljubljana je bila včeraj obveščena o najdenih človeških kosteh v širši okolici Ljubljane. Po prvih ugotovitvah obstaja verjetnost, da je bila pokojna oseba žrtev kaznivega dejanja. Ker preverjanje okoliščin trenutno še poteka, vam zaradi interesa preiskave več podatkov ne moremo posredovati."

Forenziki morajo najprej identificirati žrtev, ki je morda tudi na seznamu pogrešanih oseb. V Sloveniji je trenutno neraziskanih enajst umorov, ki so se zgodili v tem tisočletju.

Komentarjev 6
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 21:45 16.avgust 2023.

    Zelo misteriozno!

  • Avatar Leon
    Leon 17:35 16.avgust 2023.

    Po prvih ugotovitvah obstaja verjetnost, da je bila pokojna oseba žrtev kaznivega dejanja. Obstaja tudi verjetnost ,da ni šlo za kaznivo dejanje ,kar pa ni mogoče zanikati ali potrditi 😁😁.

  • lojs 15:30 16.avgust 2023.

    noro, kaj vse se dogaja, celo okostje najdejo, muzeje so tudi šli u kurac, vse oplaknil ... kaj češ, še veliko se bo našlo