Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Našli osem mrtvih novorojenčkov

Villers-au-Tertre, detomor, novorojenčki, Francija
1/4
Žurnal24 main
Francoski policisti so aretirali mamo in očeta, ki sta v hiši v vasi Villers-au-Tertre skrivala šest trupel novorojenčkov, na vrtu hiše pa sta zakopala dva novorojenčka.

Oblasti so medtem že sporočile, da so pridržale starša zakopanih otrok. Slednja sta trupla položila v plastično vrečko in dva izmed njih zakopala na vrtu. Šest novorojenčkov sta skrila v hiši. Koliko časa sta prikrivala zločin, še ni znano.

Za ogled fotogalerije kliknite na zavihek GALERIJA.

"Preiskali smo posestvo in vrt," je dejal policist. "Šest otrok smo našli zelo hitro v okolici hiše, ostala dva pa smo našli zakopana na vrtu."

Lokalni časopis L´Observateur Douaisis poroča, da bodo zakonca v četrtek zjutraj pripeljali na sodišče, kjer se bosta morala zagovarjati zaradi prikrivanja trupel novorojenčkov. Po vsej verjetnosti bosta osumljena umora.

Policisti bodo podrobnosti zločina pojasnili na jutrišnji tiskovni konferenci, še poroča Sky News.

Tokrat sicer ne gre za prvi primer množičnega detomora v Franciji. Letošnjega marca so namreč na 15 let zaporne kazni obsodili 38-letno žensko, ki je tik po porodu ubila šest otrok jih skrila v klet svoje hiše v vasi Valognes.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.