Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Našli truplo Italijana

policija Anže Petkovšek
Policisti v iskalni akciji našli truplo Italijana. Po pisanju tržaškega dnevnika je bil ubit pri prodaji Mercedesa.

"Slovenska policija je bila s strani italijanskih varnostnih organov pred kratkim obveščena, da pogrešajo 58-letnega italijanskega državljana iz Trsta," so sporočili s polciije in dodali, da je bilo "s preverjanjem okoliščin ugotovljeno, da obstaja velika možnost, da je pogrešana oseba mrtva in da se nahaja na območju Krasa in sicer na obmejnem območju med Slovenijo in Italijo."

Danes zjutraj so zato organizirali posebno iskalna akcija, v kateri je sodelovalo okoli 100 policistov. V iskalno akcijo je bil vključen tudi policijski helikopter in policijski specialci.

Vzrok smrti bo pokazala obdukcija

"Kmalu po začetku iskalne akcije, ki se je začela ob 6. uri zjutraj, so policisti novogoriške Posebne policijske enote v bližini spomenika Cerje v Spodnjem Krasu našli truplo moškega," sporočajo iz policije.

Kriminalistična preiskava v zvezi z okoliščinami najdbe trupla in identifikacijski postopek sta v teku. Vzrok smrti bo pokazala odrejena sodna obdukcija, ki bo opravljena v prihodnjih dneh. V preiskavi glede ugotavljanja okoliščin pogrešanja slovenska policija sodeluje tudi z italijanskimi varnostnimi organi, so še sporočili s policije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.