Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Našli truplo morilca

Benjamin Colton Barnes Reuters
Ameriška policija našla truplo 24-letnega veterana iraške vojne Benjamina Coltona Barnesa, ki je v nacionalnem parku Mount Rainier ubil varuhinjo parka Margaret Anderson.

Iskalna akcija je potekala po zelo razgibanem in zasneženem terenu 953 kvadratnih kilometrov velikega parka v ameriški zvezni državi Washington. Umrl naj bi med hojo po izjemno visokem snegu. Policiji je hotel ubežati na vsak način.

Orožje v avtomobilu

Pred tem so oblasti odkrile njegov avtomobil, v katerem je bilo več kosov orožja. Moški je 34-letno žensko ustrelil, ko ga je ta ustavila na cesti, ki pelje skozi park. Pred njo ga je hotel ustaviti še en varuh parka, a mu je pobegnil.

Barnes naj bi v soboto zjutraj med novoletno zabavo v neki stanovanjski hiši severno od Seattla ustrelil še štiri ljudi. "Imamo zelo resno in nevarno situacijo," je dejal predstavnik policije.

Štiriindvajsetletnik je sicer stari znanec policije, saj so morali proti njemu zaradi nasilnega vedenja v družini v preteklosti večkrat ukrepati. Lansko leto so mu tako prepovedali približevanje soprogi in enoletni hčerki.

Komentarjev 3
  • maneken 22:14 02.januar 2012.

    ti si pravi človek za naš čas. S teboj bomo prej iz krize...

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 21:20 02.januar 2012.

    Po moje rabiš ti en veliki servis nardit!

  • Slovenijaje Kriminal 11:24 02.januar 2012.

    Ivan Kramberger ali...Ivek sem jaz...Ivek si ti...Iveki smo mi vsi !!! PRAVICA DO RESNICE DANES !!! Resnica o komunisticnih zlocinih napram "Slovenskemu" in Hrvaskemu narodu dan danes !!! KAJ IMATA KRAMBERGER IN VUKOVAR SKUPNEGA...ZAKAJ SITUACIJA KOT JE V "SLOVENSKI" DRZAVI...KDO ...prikaži več SO "SLOVENSKI" IN HRVASKI POLITIKI...v google vnesite tekst "Ivan Kramberger ali...Ivek sem jaz...Ivek si ti...Iveki smo mi vsi"....http://smrtkomunizmusvobodanar­odu.blogspot.com/http://iveksemsismovsi.blogspo­t.com/V Anglescini(kniga).http://myshortbiography.blogspot.com/