Slovenija > Črna kronika
16402 ogledov

Našli trupli moškega in ženske, oba poškodovana z nožem

slovenija 19.06.13, umor, samomor, policija, forenziki, Rodica, umor in samomor
1/2
Anže Petkovšek
Gorenjski kriminalisti so danes na območju Radovljice obravnavali nasilno smrt v zasebnem prostoru. Umrla sta moški in ženska. Na obeh so našli znake nasilja z nožem in po doslej zbranih podatkih je izključeno, da bi bil v dejanje vpleten še kdo drug.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, se je intervencija policije začela že v ponedeljek pozno zvečer, ko so radovljiški policisti preverjali informacijo svojcev, da se nihče od njiju ne oglaša na telefon. V zaklenjeno stanovanje so policisti vstopili danes ponoči in v kuhinji našli dve trupli.

Ogleda sta se udeležila preiskovalni sodnik in državna tožilka, odrejena je bila sodna obdukcija. Na kraju so zavarovali sledi in predmete, ki so predmet nadaljnjih preiskav. Obdukcija bo predvidoma opravljena v naslednjih dneh.

Vlogo oseb in motiv za dejanje kriminalisti še ugotavljajo in bodo več podatkov lahko posredovali šele po zaključenih aktivnostih. Pojasnili pa so še, da osebi policisti pred tem dogodkom niso obravnavali.

Po neuradnih podatkih naj bi se družinska tragedija odvila v središču Radovljice, in sicer že med vikendom. Mrtva pa naj bi bila radovljiška občinska svetnica in njen partner.

Fotorgafija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • Skira 20:56 26.marec 2019.

    Murglski kloni se oglašajo

  • robip44 19:54 26.marec 2019.

    mogoče je hotela pričati proti Janezu kot Zagožen v primeru podkupnine pa so jo pospravili.....ne bi dvakrat rekel........

  • robip44 19:52 26.marec 2019.

    SDS se med sabo kolje.........a je kaj čudnega.......