Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Našli truplo oboroženega moškega?

Iskanje fanta, ki je skočil v Savo Saša Despot
Policija je na nabrežju Save našla moško truplo, za katerega domnevajo, da bi lahko pripadalo moškemu, ki so ga iskali na območju Sneberja.

Ljubljanski policisti so v jutranjih urah ponovno pričeli z iskalno akcijo v zvezi s pogrešano osebo na območju kraja Sneberje."Na nabrežju reke Save je bilo najdeno moško truplo," je pojasnila Nataša Pučko s PU Ljubljana. "Po do sedaj zbranih obvestilih gre za moško truplo, vzrok smrti bo znan po opravljeni obdukciji. Identiteta osebe še ni potrjena in bo znana po DNK analizi." Znakov kaznivega dejanja policija ni našla.

PREBERITE ŠE:

Akcijo iskanja 29-moškega je policija pričela 5. avgusta. Iskali so ga tudi s helikopterjem in policijskim pogajalcem, saj je obstajala nevarnost, da bi se moški samopoškodoval ali bil nevaren za okolico.

"Oseba je po razpoložljivih informacijah, ki jih ima policija, izkazala nevarnost samo proti sebi. Glede na dejstvo, da je oborožena, pa ne izključujemo možnosti obstoja nevarnosti tudi za okolico," so tedaj sporočili policisti.

Komentarjev 3
  • Avatar čavez
    čavez 10:22 13.avgust 2015.

    Slovenija postaja Severna Koreja.

  • allstarr111 20:57 12.avgust 2015.

    Če bi ga počakali doma oz, na skrivoma opazovali njegov dom, in ko bi prišel kar nedvomoma je, zaprli območje ter ga lepo psihiater pregovoil v predajo, mialm nič ni naredil razen da je MOGOČE imel streln OROŽJE ampak samo ...prikaži več BAJE, ker tega nihče ne VE. razen policije ki ga je našla, ampak nihče ga ni videl da ima PRAVO orožje pri sebi ??????

  • allstarr111 20:33 12.avgust 2015.

    In to je rabila policija nekje 15 dni od začetka do konca, oni sami so ga pognali v to, z veliko hajko in je pač poba scagal, itak nobenemu ni nič naredil, razen mogoče opsoval sosedovega psa in lastnico. <br ...prikaži več />Je treba bilo kaj takega ??