Slovenija > Črna kronika
5512 ogledov

Nekdo je na pot zakopal štrleče žeblje

Žebelj Profimedia
Policisti raziskujejo.

Kot poročajo gorenjski policisti, so v Žireh obravnavali prijavo občana o zakopanih žebljih na širši poti.

V zemlji je bila najdena manjša cev in v njej postavljen žebelj.

Razloga, zakaj so bile stvari tam, policisti niso ugotovili, prav tako glede na do sedaj zbrana obvestila za dogodek niso ugotovili odgovornosti lastnika zemljišča.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • rd2dmk2 19:47 17.oktober 2021.

    ne hodi po tujem , pa ti nič ne bo..ste gledali o ddajo o goskih poteh ? niste.. PZS določi neko traso za gorsko pot, pa je to lahko sredi ljubljane in to postane "nacionalizirano". sam ne na komunističen način ...prikaži večn ampak na demokratičen način. ti si še vedno lastnik z davki in obveznostmi, pot pa je od planincev in lahko tam serjejo in svinjajo koliko morejo, pa še mal levo in desno, pa nič ne smeš in moreš. tako da ne samo rise , še krokodile bi bilo treba naselit na naše travnike in livade.

  • jozicamurn 19:12 17.oktober 2021.

    Raje vidim, da jih prebutajo, kot pa da jim nastavljajo smrtonosne ovire. Prebutan bo vsaj živ, pri slednji pa je lahko za nekoga to usodno.

  • Amy_Hill 12:17 17.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦