Slovenija > Črna kronika
39 ogledov

Nemčija: med prostitutkami tudi 13-letnica

Plačevanje spolnih uslug. Shutterstock
Nemška policija je med policijsko preiskavo v savna klubu v Gelsenkirchnu odkrila pravi bordel. Med prostitutkami je bilo tudi 13-letno dekle, ki se je predstavljalo z lažnimi dokumenti.

Ženske, ki so v klubu delale kot prostitutke, so policistom pokazale osebne dokumente, pri deklici Gülcan pa so posumili, da ima ponarejen dokument. Na osebni izkaznici je bil zapisan rojstni datum 9. 12. 1992. Kasneje so ugotovili, da je stara le 13 let.

"Izginotje deklice je bilo policiji prijavljeno pred tednom dni. Sumimo, da so jo prisilili v prostitucijo," so za nemški Bild dejali na tamkajšnji policiji. Slednja je že aretirala 19-letnega moškega, še vedno pa iščejo 48-letnega lastnika kluba.

Slednji sicer trdi, da ni vedel, da je Gülcan mladoletna, njegov odvetnik pa je dejal, da dekleta niso prisilili v prositucijo, kar naj bi se videlo tudi iz videoposnetkov nadzornih kamer.

Komentarjev 3
  • privat 06:19 19.september 2011.

    ti veš...kaj si delal tam??

  • privat 06:19 19.september 2011.

    ti veš...kaj si delal tam??

  • Žurnalček 14:19 16.september 2011.

    Kdo bi si mislil, da imajo tudi muslimani -Turki - tiste kopeli- ki so v resnici -peder klubi- najde se pa tudi takšen in kakšen nepeder klub, A ni Alah nekaj o tem rekel?