Slovenija > Črna kronika
39 ogledov

Nemcu zasegli steroide

AMPULE PU Koper
Policisti so v soboto na mejnem prehodu Jelšane pri 61-letnem državljanu Nemčije odkrili 600 ampul po en mililiter anaboličnega androgenega steroida testosterona, ki spada med prepovedane droge v športu.

Zaradi suma, da je poskušal steroide pretihotapiti v Nemčijo z namenom nadaljnje prodaje na črnem trgu, so 61-letniku odvzeli prostost.

Nemški državljan je na mejni prehod iz Hrvaške pripotoval kot potnik na avtobusu, pri pregledu potnikov in prtljage pa je mejni policist pri njem v potovalni torbi odkril 120 izvirno pakiranih škatlic z napisom Testosteron depo srbskega proizvajalca. V škatlicah so našli 600 ampul prepovedanega anabolika, so danes sporočili iz koprske policijske uprave.

Ampule kupil za 800 evrov

V nadaljevanju so policisti ugotovili, da je osumljeni ampule kupil v Srbiji za slabih 800 evrov in jih poskušal pretihotapiti v Nemčijo.

Zaradi suma, da je poskušal anabolične androgene pretihotapiti v Nemčijo, da bi jih tam prodal naprej na črnem trgu, so mu odvzeli prostost.

Moškega so nato s kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog privedli pred preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča v Kopru, ki je zoper njega odredil pripor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.