Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Nesreča in zastoji

(Foto: Ir. K.)
1/4
Žurnal24 main
Zaradi prometne nesreče sta bila na štajerski avtocesti zaprta prehitevalni in vozni pas med priključkoma Šempeter in Žalec/Arja vas v smeri Maribora. Posledice nesreče so odstranjene.

"Na štajerski avtocesti se je zgodila prometna nesreča. Udeleženi sta bili dve vozili, udeleženci pa naj ne bi bili težje poškodovani. Promet je močno oviran, poteka le po enem voznem pasu in zato nastaja gneča," nam je popoldan povedala Milena Trbulin s Policijske uprave Celje.

Zastoj dolg 3,5 kilometra
Zaradi nesreče je tako nastal 3,5 kilometra dolg zastoj med priključkoma Šempeter in Žalec/Arja vas v smeri Maribora. Promet je potekal po odstavnem pasu. Zdaj so vse posledice odstranjene. Promet poteka normalno.

Pazljivo med koncem tedna
Pozornost na cesti ne bo odveč tudi med koncem tedna. Zaradi mednarodnega kolesarskega maratona Franja bo ponekod po Sloveniji začasno oviran promet. Da vas ne bodo presenetile zapore cest, jih lahko preverite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.